1 курс
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти (Модуль 1. Технології цукру, полісахаридів та підготовки води)
2 курс
Комплексна дисципліна. Харчові технології 7. Технології цукру та полісахаридів
Комплексна дисципліна. Харчові технології 10. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів 7. Технології цукру та полісахаридів
Комплексна дисципліна. Контроль якості та безпечності харчових продуктів 10. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Цукропродукти і цукрозамінники в харчових технологіях
Сировина для харчових продуктів (Модуль 6. Сировина для виробництва цукру та полісахаридів)
Вхідний контроль сировини харчових виробництв (Змістовий модуль 6. Вхідний контроль сировини у виробництві цукру та полісахаридів)
3 курс
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3. Вода в харчових системах та перетворення крохмалю в харчових технологіях
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості
Технології цукру
Технології крохмалю та крохмалепродуктів
Властивості води в харчових продуктах
Водопостачання промислових та крафтових підприємств харчової галузі
Основи наукових досліджень та моделювання харчових продуктів
Сучасні методи очищення стічних вод харчових виробництв
4 курс
Моніторинг виробничих процесів
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проєктування
Фізико-хімічні принципи технологічних процесів виробництва цукру
Мікробіологія, санітарія та гігієна виробництва цукропродуктів і бутильованих вод
Технології водопідготовки: промислове та крафтове виробництво
Виробнича практика
Переддипломна практика
Кваліфікаційна робота
МАГІСТРИ
Освітньо-професійна програма
“Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах”
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів виробництва цукрів, полісахаридів і підготовки води
Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води:промислове та крафтове виробництво
Менеджмент якості та безпечності цукрів, полісахаридів та фасованих питних вод
Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність
Наукові основи технологій виробництва цукристих речовин
Науково-дослідницький практикум
Оформлення результатів експерименту та наукова презентація
Еко-технології та раціональне водокористування у виробництві цукрів та полісахаридів
Теоретичні аспекти підготовки питної води та води для харчових виробництв
Теоретичні і практичні аспекти виробництва гідроколоїдів вуглеводної природи
Технології мембранного очищення води у промислових та крафтових виробництвах
Екотехнології у виробництві цукру, полісахаридів
Перспективні напрямки дослідження у технологіях цукрів, полісахаридів та водопідготовки