На кафедрі молоді науковці, магістри можуть здобути науковий ступінь доктора філософії з галузі знань G "Інженерія, виробництво та будівництво" зі спеціальності G 13 "Харчові технології"
Конкурсний відбір для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії здійснюється за результатами ЄВІ, ЄВВ, вступного іспиту зі спеціальності, презентації дослідницьких пропозицій, розгляду мотиваційних листів.
Умовою допуску до вступних випробувань у закладі вищої освіти є успішне складання ЄВВ з методології наукових досліджень у 2025 році з оцінкою не менше ніж 100 балів та успішне складання ЄВІ в 2023, або 2024, або 2025 роках з оцінкою за кожен з його блоків не менше ніж 150 балів.
Нормативний строк підготовки доктора філософії в аспірантурі (ад’юнктурі) незалежно від форми здобуття освіти становить чотири роки
Контакти:
Корпус Б, кімната 312,
Телефон: (044) 287-91-52.
Електронна пошта - chubenko_l@ukr.net
Електронна пошта для звернень з оцінкою дисертацій - vdianuft@gmail.com
Аспіранти першого року навчання
Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Гусятинська Наталія Альфредівна
Теми дисертаційних робіт:
«Удосконалення технології »
Аспіранти другого року навчання
Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Гусятинська Наталія Альфредівна
Теми дисертаційних робіт:
«Удосконалення технології »
Увага Змінено порядок вступу для здобуття освітньо-наукового рівня Доктор філософіі
1. Особливіть цьогорічного вступу - потрібно зареєструватися і скласти ЄВІ з іноземної мови 2024.
2. Зареєструвати кабінет вступника.
3. Подати електронну заяву на вступ до ЗВО для здобуття рівня PhD разом з результатом ЄВІ 2024.
4. Скласти вступні випробування в НУХТ.
5. Підтвердити в кабінеті вступника за допомогою КЕП вибір місця навчання в разі надання рекомендації до зарахування.
6. Укласти договір про навчання та за вступу на контракт - додатково договір про оплату освітніх послуг.
Опублікований: 14.01.2024
Аспіранти минулих років
25 січня 2024 року у Національному університеті харчових технологій відбувся разовий захист дисертації Авраменко Аліни Дмитрівни на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (наказ Національного університету харчових технологій № 167 від 30.11.2023 р.)
СКЛАД РАЗОВОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ
Голова ради:
- Поліщук Галина Євгенівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій, Міністерство освіти і науки України.
Рецензенти:
- Кузьмін Олег Володимирович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій, Міністерство освіти і науки України.
- Башта Алла Олексіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій, Міністерство освіти і науки України.
Опоненти:
- Кузнєцова Інга Вадимирівна, доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, заступниця завідувача відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, Міністерство освіти і науки України.
- Мельник Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, Міністерство освіти і науки України.
Науковий керівник:
- Грабовська Олена В’ячеславівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету, Міністерство освіти і науки України.
Вітаємо Авраменко Аліну Дмитрівну з успішним захистом дисертації "Технологія модифікованого крохмалю з інкапсулюванням біологічно активних речовин для збагачення харчових продуктів" на присудження наукового ступеня доктора філософії з харчових технологій!
Опублікований: 26.01.2024
Авраменко Аліна
Аспірант четвертого року навчання
Науковий керівник – професор, доктор технічних наук Грабовська Олена Вячеславівна
Тема дисертаційної роботи: «Удосконалення технології модифікованого крохмалю для виробництва капсульованих продуктів»
Нагору