Доцент, кандидат технічних наук
відповідальна від кафедри за наповнення репозитарію НУХТ
відповідальна за наукову, науково-дослідну роботу на кафедрі,
керівник студентського наукового гуртка "Вода"
Освіта
КТІХП, 1986 р., технологія мікробіологічних виробництв, інженер-технолог
Вчений ступінь та звання
Кандидат технічних наук, 05.18.05 - технологія цукристих речовин; «Разработка технологии свекловичного пектинового экстракта и пектинопродуктов на его основе», 1992 р.
Досвід роботи
Старший науковий співробітник, 2000 р. Доцент кафедри з 2013 року.
Підвищення кваліфікації
1. Інститут післядипломної освіти НУХТ, 13.02-10.03. 2023 «Вимоги вітчизняного законодавства та міжнародних стандартів до безпечності харчових продуктів», 72 год. (сертифікат №1126/224в).
2. Інститут післядипломної освіти НУХТ, 22.10-15.11.2024 «Інновації в технології виробництва цукру, технологічні та продуктові інновації цукру і полісахаридів», в обсязі 2 кредити (60 годин) (сертифікат №4782/252д).
3. Інститут післядипломної освіти НУХТ, 20.01-04.02.2025. Стажування за програмою для викладачів ЗВО, які викладають профільні дисципліни спеціальності G13 «Харчові технології» в обсязі 3,4 кредити (102 години). Свідоцтво про підвищення кваліфікації АБ № 02070938/02906-25.
Нагороди
Грамота НУХТ до 50-річного ювілею, 2014 р.
Наукова та навчально -методична робота
Є співавтор 6 монографій. Автор понад 290 наукових публікацій, 125 патентів України. У співавторстві зі студентами опубліковано 5 наукових праць і одержано 4 патенти. Співавтор 4 монографій. Підготувала 3 кандидатів наук .
Виконавець кафедральної держбюджетної науково-дослідної роботи: "Удосконалення технологічних процесів виробництва цукропродуктів та підготовки води"
(РН 0123U101513).
Ознайомитись з публікаціями:
https://orcid.org/0009-0000-5051-8885
https://www.webofscience.com/wos/author/record/D-4130-2019
https://scholar.google.com.ua/citations?user=OqT12HsAAAAJ&hl=uk&oi=ao
Публікаційна карта НУХТ:
Контакти
ауд. А-347, тел. (044) 287-94-10
e-mail: eos.irina@gmail.com
Нагору