Доцент, кандидат технічних наук
Освіта
Національний університет харчових технологій, 2003 р., за спеціальністю «Технологія цукристих речовин», магістр з технології цукристих речовин
Вчений ступінь та звання
Кандидат технічних наук, 05.18.05 - технологія цукристих речовин, «Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів». Доцент кафедри технології цукру і підготовки води, 2014 р. (Атестат доцента видано на підставі рішення атестаційної колегії від 22 грудня 2014 р. 12ДЦ №040762)
Досвід роботи
Наукове-педагогічне стажування – 16 років 7 місяців. Дати прийняття на цю посаду – 02.09.22, Номер наказу про прийняття – 246к, 30.08.2022. Відпустка по догляду за дитиною – 16.12.2016 р. – 02.09.2022 р (5 років).
Підвищення кваліфікації
ТОВ «АГРОФІРМА СТОЛИЧНА» квітень 2013 р.; звіт про стажування
НУХТ науково-методичний семінар “Розроблення та використання тестових засобів контролю знань” (квітень – травень 2013 р.);
НАПНУ Центральний і-т післядипломної освіти (свідоцтво №143782) «Викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації» (травень-грудень 2015 р.)
НУХТ сертифікаційна програма «Сучасні технології водопідготовки» (20.10.2016- 18.12.2016) сертифікат№ 78/16 від 18.12.2016р.
Інститут післядипломної освіти НУХТ, 11.10-26.10. 2022 «Сучасні програмні засоби систематизації наукових даних та роботи з науковими джерелами на прикладі юіюліографічного контент-менеджеру Zetero»
Інститут післядипломної освіти НУХТ, 10.11-25.11.2022 «Графічне оформлення наукових звітів та статей»
Наукова та навчально-методична робота
Автор понад 70 наукових публікацій, у тому числі 5 патентів України на винахід.
Співавтор навчального посібника з грифом МОН. Підготувала 1 переможця всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні - 2015» (ІІІ місце). Видано 26 публікацій у співавторстві зі студентами.
Ознайомитись з публікаціями:
Контакти
ауд. А-347, (044) 287-94-10
e-mail: oksanaktn@ukr.net
Нагору