Наші випускники
Захисти кваліфікаційних робіт здобувачів
Викладачами кафедри організовуються відвідування студентими тематичних виставок, конференцій, круглих столів. Студенти отримують інформацію про сучасні технології очищення води, тенденції та перспективи розвитку виробництва фасованих вод, ознайомлення з новітніми методами аналізу. Встановлюються контакти з представниками виробників систем очищення води.
Під час відвідування виставок студенти мають можливість прослухати сучасну інформацію щодо технології підготовки питної води та води для харчової промисловості, ознайомитись з новітнім обладнанням в галузі та приладами для контролю якості води.
Водно-екологічна наукова експедиція викладачів та студентів на г. Говерлу, червень 2016 року
Студенти вимірюють хімічний склад води в струмках Говерли
Екскурсія до підприємства Екософт
Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води Оксана Деменюк та Валентина Остапенко, разом зі студентами третього курсу, які навчаються за спеціальністю «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» провели виїзне практичне заняття на одному з найбільших в Європі пивоварних заводів – Carlsberg Ukraine.
Спеціаліст підприємства провела докладну лекцію з історії підприємства і його сьогодення. Відкритий у червні 2004 р Київський пивзавод Carlsberg Ukraine - це справжній приклад досконалості, втілення найбільш передових світових новацій у пивоварінні та будівництві і є найсучаснішою броварнею в Україні. Під час лекції пройшла цікава вікторина з отриманням рекламних призів компанії за правильні відповіді.
Після докладної розповіді присутні ознайомилися з основними етапами технології пива, безпосередньо на виробництві, лекція продовжилась розповіддю про особливості кожної пивоварні і те що їх об’єднують загальні принципи: виробництво пива, що відповідає світовим стандартам; всебічне управління якістю; використання новітнього обладнання від передових компаній пивоварної промисловості світу; екологічність виробництва (усі підприємства отримали сертифікат ISO).
Студенти відвідали лінію розливу пива і дізнались, що Carlsberg Ukraine в Україні пропонує велике різноманіття брендів, серед яких кожен може знайти для себе щось особливе. Портфель брендів включає у себе як широко відомі вітчизняні марки «Славутич», «Львівське», так і світові бренди, такі як Tuborg, Carlsberg, Holsten, «Квас Тарас Домашній», «Балтика» сидр Somersby, Warsteiner Premium Verum та багато інших.
На завершені відвідування такого потужного сучасного виробництва відбулась дегустація продукції відомих брендів, особливо всі присутні відзначили відому марку «Квас-Тарас».
Тепла зустріч працівників підприємства та атмосфера проведення заняття сприяє більшому зацікавленню майбутніх молодих спеціалістів до заохочення праці на сучасних вітчизняних харчових виробництвах.
Протягом навчання студенти відвідують провідні підприємства харчової промисловості. Відбулися екскурсії студентів на сучасних підпирємства: Київський пивоварний завод, ПАТ «Карлсберг Україна», Київводоканал, Саливонківський цукровий завод, Росинка, ПрАТ Оболонь, ДП Райське джерело, ТОВ Росяна
Екскурсії до Міжнародних виставок та музеїв