ЗАПРОШУЄМО НА
ДЕНЬ ВСТУПНИКА НУХТ
21 вересня 2024 року
11:00 - 13:00
Очна реєстрація учасників заходу: 10.45 –11.00
Участь за попередньою реєстрацією:
Якщо у вас не буде можливості приїхати до нас, то ви можете підʼєднатись до LIVE-трансляції на Youtube.
Під час заходу на Вас очікує:
· Знайомство з спеціальностями та освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка фахівців у 2024 році.
· Індивідуальні консультації, щодо успішного Вступу до НУХТ.
· Професійні майстер-класи:
ННІХТ «Екскурсійний тур у світ харчових і хімічних технологій». У програмі заходу короткі майстер-класи.
13 квітня 2024 року
OPEN DAY NNIHT
Початок об 11:00 годині
формат проведення - дистанційний
24 лютого 2024 року
OPEN DAY ННІХТ
Початок об 11:00 годині
формат проведення - дистанційний
Початок заходу (очно)
08 квітня 2023 року о 1000
ЗАПРОШУЄМО НА
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ (очна частина)
місце проведення: актова зала університету м. Київ, вул. Володимирська, 68
П Р О Г Р А М А:
1030-1100 – зустріч гостей, демонстрація фільму про НУХТ;
1100-1130 – виступ відповідального секретаря приймальної комісії;
1130-1145– відповіді на питання;
1200-1300 – екскурсійний тур інститутами, факультетами.
НАША АДРЕСА: м. Київ, вул. Володимирська, 68.
Початок заходу (дистанційно)
08 квітня 2023 року об 1130
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ (дистанційна частина)
Особливості проведення заходу
Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom.
Встановіть Zoom на свій пристрій.
Увійдіть у відповідну відеоконференцію за параметрами, що вказані нижче.
Підключитися до конференції Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/95723552522?pwd=eWtpR2EyUlE0Q2VJbHlSeHFXNjdPUT09
Ідентифікатор конференції: 957 2355 2522
Код доступу: 111
Структура проведення та час трансляції
1130 - демонстрація фільму про НУХТ
1140-1210 - виступ відповідального секретаря приймальної комісії;
1210-1230 - відповіді на питання;
з 1240 - віртуальні екскурсійні тури інститутами, факультетами:
- ознайомлення з навчально-науковим інститутом харчових технологій
Підключитися до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/7069520121?pwd=aUg1YVRMUkZkTGZqdnRpcG9janBHZz09
Ідентифікатор конференції: 706 952 0121
Код доступу: 1111
Секція кафедри технологї цукру і підготовки води
Дата проведення роботи секції – 07 квітня 2023 з 13.00
Посилання на роботу секції:
Наталія Чернова запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: Zoom meeting invitation - Zoom Meeting Наталія Чернова
Час: 7 квітня 2023 13:00 Київ
Підключитися до конференції Zoom
https://us02web.zoom.us/j/82783540199?pwd=WmZZd1RRMnFtSEdnenUxc1dMSFBLZz09
Ідентифікатор конференції: 827 8354 0199
Код доступу: 07042023
Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету
У режимі реального часу побували на екскурсіях випусковими кафедрами Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із офлайн-гостями і онлайн-відвідувачі під час стріму заступниці директорки інституту Анастасії Пухляк. Також вони із захватом спостерігали за хімічними дослідами, що демонструвала старша викладачка кафедри харчової хімії Христина Чебаненко. А присутні у хімічній лабораторії настільки освоїлися у теплій невимушеній обстановці, створеній викладачами й здобувачами освіти інституту, що й самі почали залюбки експериментувати.
Опублікований: 08-04-2023
Відбулася 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»
3-7 квітня 2023 р. в університеті відбудеться 89-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Запрошуємо до участі! Останній термін подання матеріалів - 20 березня 2023 року.
Детальніше на веб-сайті конференції: http://conference.nuft.edu.ua/young
Опублікований: 13.02.2023
Кафедра «Технології цукру і підготовки води» здійснює підготовку бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» та магістрів за ОПП: «Технології цукру та полісахаридів» і «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Згідно зі сучасними законодавчими вимогами, гармонізованими з європейськими, перегляд освітніх програм дозволяє вдосконалити якість підготовки майбутніх фахівців і застосовувати особистий підхід у навчанні. далі ще текст ???
загальноуніверситетський День відкритих дверей
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
запрошує учнів та їх батьків на
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
Онлайн-зустріч відбудеться 11 грудня 2021 р. (субота) об 11-00 год на платформі ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/88451242373?pwd=ZHp0dGFLNlh5VjlmejIxWjZVN3VGUT09
План проведення заходу
Знайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ
Презентація освітніх програм ННІХТ: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
Особливості вступної кампанії 2022 року
Відео-ролик про успішних випускників ННІХТ
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
запрошує учнів та їх батьків на
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
Онлайн-зустріч відбудеться 23 жовтня 2021 р. (субота) о 15-00 год на платформі ZOOM
День відкритих дверей навчально-наукового інституту харчових технологій
Онлайн-зустріч відбудеться 27 березня2021 р. (субота) об 11-00 на платформі ZOOM
План проведення заходу
Перша частина (тривалість 30 хв):
Знайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ
Презентація освітніх програм ННІХТ: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
Відеопрезентація випускових кафедр і освітніх програм «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
Друга частина (тривалість 30 хв):
Продовження відеопрезентації випускових кафедр і освітніх програм
Особливості вступної кампанії 2021 року
Відеоролик про успішних випускників ННІХТ
День знайомств: відбувся перший у 2021 році
День відкритих дверей НУХТ
Впродовж прямого ефіру вступники і їх батьки задавали численні запитання стосовно підготовки до вступу, подання документів і сертифікатів ЗНО, вступу пільгових категорій, умов навчання і нюансів окремих спеціальностей. До відповідей на питання також долучилися відповідальна секретарка приймальної комісії Надія Івчук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, її заступниця з навчальної роботи Анастасія Пухляк.
Опублікований: 06-02-2021
Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ
Навчально-науковий інститут харчових технологій представили директор Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Роман Кириленко.
Опублікований: 30-05-2020
День відкритих дверей НУХТ
На кафедрі технології цукру і підготовки води до Дня відкритих дверей НУХТ був проведений майстер клас з опріснення морської води як альтернативне джерело отримання питної води. Опріснення — це процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода стає безпечною для вживання людиною. Можливість пити океанічну воду може радикально вирішити проблеми нестачі та доступу до водних ресурсів у країнах, що розвиваються. Відвідувачі заходу побачили на власні очі як відбувається опріснення морської води за допомогою зворотнього осмосу. Зворотний осмос – це технологія очищення води, яка використовує напівпроникну мембрану для видалення іонів, молекул і шкідливих частинок, розмір яких більше молекули води. Зворотний осмос може видалити багато видів розчинених та зважених частинок з води, включаючи бактерії, і використовується як у промислових процесах, так і у виробництві питної води. Ця технологія здійснюється при використанні зворотно осмотичної мембрани. Вода проходить через мембрану, пори якої пропускають воду, але не пропускають розчинені в ній домішки.
Опублікований: 10.04.2020
На кафедрі технології цукру і підготовки води до Дня відкритих дверей НУХТ був проведений майстер клас з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного полісахариду пектину. Відвідувачі заходу отримали цікаву інформацію про пектин та рецептурні компоненти для приготування мармеладу, желейних десертів; навчились готувати у домашніх умовах мармелад, фруктові желе, змогли продегустувати желейні вироби. Великий інтерес був проявлений до властивостей пектину як харчової добавки, що широко застосовується в харчовій промисловості як драглеутворювача при виготовленні мармеладу, зефіру, пастили, конфітюрів желе та інших плодоовочевих консервів, як стабілізатор при виготовленні безалкогольних напоїв, соків з м'якоттю, кисломолочних продуктів, морозива, як емульгатор для виготовлення майонезу та різних соусів. Надзвичайно зацікавив пектин своїми корисними властивостями, зокрема, здатністю виводити з організму людини отрути і шкідливі речовини: пестициди, іони важких металів, радіоактивні елементи, зниження рівня холестерину; стабілізація обміну речовин, збереження бактеріального балансу в кишечнику, що зумовлює широке застосування полісахариду у виробництві дієтичного та лікувально-профілактичного харчування для дітей та дорослих.
Запрошуємо на онлайн-День відкритих дверей НУХТ!
Чекаємо 12 грудня 2020 р. об 11-00.
Для участі у заході заповніть, будь ласка, реєстраційну форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd2jkFcS32.../viewform.
На зазначену у формі пошту буде надіслане посилання на трансляцію.
У програмі заходу передбачене онлайн-консультування вступників.
Пропонуємо до обговорення:
Особливості загальнодержавного ЗНО у 2021 році.
Особливості підготовки фахівців у НУХТ.
Особливості Правил прийому до Національного університету харчових технологій
Орієнтири вибору професії.
Довідки: м. Київ, вул. Володимирська, 68. www.nuft.edu.ua
Приймальна комісія: тел.(044) 287-96-36
E-mail: pk_nuft@ukr.net info@nuft.edu.ua
Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету
тел.: (044) 287-94-92, корпус Б, кім. 107
E-mail: epoha@nuft.edu.ua
4 грудня за сприяння навчально-методичного відділу до університету завітали представники ПрАТ АК «Київводоканал», щоб поспілкуватися зі студентами й запропонувати їм проходження практики, стажування та працевлаштування у компанії. На зустріч із роботодавцями прийшли студенти різних курсів факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Майбутні фахівці з технологій води і водопідготовки, екологи, інженери-механіки та інженери-енергетики із зацікавленням переглянули презентаційні відеоролики, представлені гостями й прослухали їх виступи. Зокрема, директор департаменту управління персоналом Дмитро Тьокін вичерпно розповів про умови працевлаштування на підприємстві. Наших студентів цікавило все – рівень заробітної плати, соціальний пакет, можливості кар’єрного зростання, поєднання навчання в університеті з роботою у компанії, втілення своїх ідей щодо оптимізації роботи устаткування та підприємства в цілому. Про україно-японський проект із реконструкції Бортницької станції аерації докладно розповів головний енергетик Олександр Побережний. Надзвичайно цікавим і насиченим інформацією щодо технологічних і технічних аспектів роботи підприємства був виступ керівника програми із впровадження дуального навчання Павла Возденецького. Також фахівці відповіли на численні запитання присутніх, а тих, хто зміг правильно відповісти на питання стейкхолдерів, що стосувалися тарифів на водопостачання і водовідведення, технологій очищення стічних вод тощо, гості винагородили солодкими презентами. Вони надали присутнім свої контакти й наголосили, що для студентів НУХТ у ПрАТ АК «Київводоканал» завжди будуть вакансії. Нагадаємо, що історія підприємства налічує понад 145 років, тут працює більше 7 тисяч співробітників, є вже цілі династії. Саме «Київводоканал» забезпечує киян питною водою, і саме це підприємство очищає стічні води київських підприємств і мешканців міста. Тож фахівці велику увагу приділили і культурі поводження з водою. Вони наголосили на необхідності бережливого ставлення до цього вкрай цінного ресурсу, а ще розповіли, що в жодному разі не можна викидати до каналізації. Окремо поговорили про фосфати, що містяться у дешевих пральних порошках і миючих засобах, і якими користується переважна більшість населення, і які, на жаль, не очищуються зі стічних вод і разом із ними потрапляють до водойм. Саме тому щороку ми спостерігаємо, як наприкінці літа «цвіте» Дніпро, і з кожним роком все більше і більше. Розповіді виробничників були цікавими, спілкування невимушеним і теплим, а відповіді на найкаверзніші питання – вичерпними і відвертими, тож аудиторія довго не відпускала гостей. Уже цієї зими наші студенти різних спеціальностей мають можливість пройти стажування у «Київводоканалі» або зайняти вакантні місця у лабораторіях, технічних відділах чи безпосередньо на насосних станціях, отримати безцінний практичний досвід, а головне – стати частиною великого, дружного колективу.
Опублікований: 04-12-2019
Захист дипломних робіт в Музеї води, 2017 р.
У Одеській національній академії харчових технологій 17-19 травня 2017 р. відбулась студентська олімпіада. Нагороду отримав Дуденко Єгор Борисович за високий рівень та творчий підхід до виконання практичних завдань ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Харчові тахнології та інженерія" і спеціальністю "Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв"
Конкурс студентських наукових робіт
Шановні колеги!
ОГОЛОШЕНО
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напряму «Харчові технології та інженерія».
На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.10.15 р. № 1079 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 н.р.» та відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.02.2012р. № 202.
На конкурс приймаються роботи, що стосуються на підприємствах харчової промисловості України. Роботи приймаються до 26 січня 2017 року.
Конт. тел.: 289-94-10