ВОДА - НАЙДИВОВИЖНІША РЕЧОВИНА НА ЗЕМЛІ
НАВЧИСЬ ЗБЕРІГАТИ ЧИСТОТУ ВОД УКРАЇНИ
ОТРИМАЙ ЗНАННЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ВОДИ В ПРОМИСЛОВИХ І КРАФТОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ
Без чистої води неможливе існування людства!
Висока якісь води є важливою складовою усіх харчових виробництв!
Потреба у професіоналах зростає кожен день, як в Україні так і в світі!
Цукор потрібен як для безпосереднього вживання людиною, так і для потреб виробництва, адже він використовується в багатьох галузях харчової промисловості: консервній, кондитерській, бродильній, хлібопекарській та ін.
Обсяги виробництва крохмалю та крохмалепродуктів у світі зростають щороку на 4 %.
НАБУВАЙ ФАХОВИХ ЗНАНЬ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРІВ І ПОЛІСАХАРИДІВ
Кафедра технології цукру і підготовки води є структурним підрозділом Навчально-наукового інституту харчових технологій та забезпечує здобуття вищої освіти зі спеціальності G13 «Харчові технології» за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії»