якісна освіта забезпечується викладанням дисциплін кваліфікованими викладачами;
можливе продовження навчання в магістратурі, аспірантурі, докторантурі;
співпраця з провідними вітчизняними у питаннях розроблення, впровадження і належного функціонування харчової промисловості та операційного вдосконалення виробничих процесів;
забезпечення матеріально-технічною базою для проведення лабораторних занять та виконання наукових досліджень;
набуття здобувачами практичного досвіду на харчових підприємствах ;
набуття здобувачами досвіду розроблення нормативної документації;
участь у міжнародних конференціях з питань удосконалення водопідготовки, виробництва води та очищення вод різного походження;
працевлаштування випускників на підприємствах харчової та переробної галузі, фірмах та організаціях, на підприємствах виробництва питної води, випробувальних лабораторіях;
на освітньо-професійній програмі «Технології цукрів, полісахаридівпитної води та водопідготовки харчових виробництвах» практикується організація «гостьових лекцій» від провідних фахівців України з впровадження систем якості та безпечності питної води та практиків з підприємств харчової промисловості;
викладачі кафедри мають практичний досвід у роботі підприємств цукрової, крохмале-патокової галузей, брали участь у роботі міжнародних конференціях, пройшли підвищення кваліфікації;
кафедра технології цукру і підготовки води активна у соцмережі Fасеbоок – група «Технології цукру і підготовки води» функціонує із 2017 року та налічує більше 357 учасників.
Нагору