Графік
проведення відкритого заняття
у першому семестрі 2025-2026 н. р.
дата 04.11.25 час 13:20 професор Гусятинська Н.А.
Дисципліна:
Інновації в технологіях цурів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво. Лекція, відео-конференція
Графік
проведення відкритого заняття
у першому семестрі 2024-2025 н. р.
дата 28.10.24 час 16:30 доцент Омельчук Є.О.
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3. Вода в харчових системах та перетворення крохмалю в харчових технологіях. Лекція, відео-конференція
Графік профедення відкритого занаяття
ІІ семеср 2023-2024 н. р.
дата 18.03 час 13:20 Доцент Шульга С.А.
Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів. Лекція, відео-конференція
Графік проведення відкритого заняття
І семестр 2023-2024 н. р.
Дата 01.11 час 09:50
доцент Карпович І.В.
Технології крохмалю та крохмалепродуктів
лекція, відео-конференція
дата 11.10.22 час 11.20 доцент Чернова Н.М. Властивості води в харчових продуктах Лекція, відео-конференція
дата 10.11.22 час 13.20 доцент Деменюк О.М. Біотехнологічні фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3. Вода в харчових системах та перетворення крохмалю в харчових технологіях Лекція А-520