РЕЗНІЧЕНКО ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

РезніченкоНародився 05 серпня 1980 року в с. Юрченкове Харківської області.

У 2002 році закінчив факультет технології цукристих речовин Національного університету харчових технологій.

У 2010 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступе­ня кандидата технічних наук по темі  «Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку» по спеціальності «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння», НУХТ.

З 2014 р. доцент кафедри технології цукру та підготовки води. Нагороджений почесними грамотами НУХТ.

Основні опубліковані праці:

  1. Пути повышения эффективности очистки диффузионного сока: теория и практика / / Ю. М. Резніченко, Л. М. Хомічак, І.Б. Петриченко та ін. // Сахар.–2009.–№11.
  2. 2. Усовершенствованная технологическая схема очистки диффузионного сока / Петриченко І.Б., Хомічак Л.М., Виговський В.Ю. та ін.. // Сахар.–2010.–№2.
  3. Покращення седиментаційно-фільтраційних показників осаду соку та підвищення ступеню видалення нецукрів за умов використання вапнокарбонізації дифузійного соку / Ю. М. Резніченко, І.Б. Петриченко, В.Ю. Виговський та ін. // Цукор України. — 2013. — № 7-8(91-92). — С. 40-42.
  4. Вплив повертань на процес попереднього вапнування / Ю. М. Резніченко, Л. М. Хомічак, І.Б. Петриченко та ін. // Цукор України. — 2013. — № 12(96). — С. 8-10.

Електронна адреса (E-mail): reznichenkos@ukr.net