Шейко Таміла Володимирівна

smallThumbnail-22

Доцент кафедри технології цукру та підготовки води, кандидат технічних наук.

Закінчила Національний університет харчових технологій у 2005 р.  за спеціальністю «Технологія цукристих речовин».

Вчений ступінь кандидата технічних наук  зі спеціальності 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв отримала у 2012 році.

З 2013 року працює в Інституті продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України завідуючою наукової лабораторії технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів.

На кафедрі працює з 2017 року.

Загальний стаж роботи складає 18 років, наукової роботи – 8 років.

Автор понад 74 наукових праць, в тому числі 29 статей, 14 деклараційних патенти України.