изображение_viber_2019-09-17_13-35-08

изображение_viber_2019-09-20_14-16-25 изображение_viber_2019-09-25_13-55-55

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу ННІХТ ТІ-1-1 – ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8, разом з доцентами кафедри технології цукру і підготовки води Валентиною Остапенко, Світланою Шульгою, Інною Карпович та Іриною Крапивницькою, відвідали ТОВ «Росяна». Студенти ознайомились з технологією виробництва питної води.

изображение_viber_2019-09-25_13-33-52 изображение_viber_2019-09-20_15-51-40

Росяна – це надсучасний завод в Україні з виробництва та доставки артезіанської природної фасованої питної води. Сучасні, інноваційні процеси водопідготовки, розливу води та ретельний лабораторний контроль забезпечують високу якість води та дозволяють доставити до споживача воду зберігаючи усю її користь та збалансований мінеральний склад.

Також під час лабораторних занять на базі кафедри технології цукру і підготовки води студенти мали змогу пройти віртуальну екскурсію по заводах з виробництва цукру та виробництва фасованих, бутильованих вод. А в лабораторії водопідготовки виконали практичну роботу з очищення забрудненої води до стану ідеальної питної.

изображение_viber_2019-09-26_16-14-03 изображение_viber_2019-09-26_16-14-16

Виїзні лабораторні заняття, безпосередньо на виробництві, дають змогу студентам не тільки ознайомитись з практичною частиною тих чи інших харчових підприємств, але й вірно визначитись з вибором майбутнього напрямку навчання.

изображение_viber_2019-09-17_13-34-57 изображение_viber_2019-09-19_13-43-19 изображение_viber_2019-09-16_16-44-56