22

Кафедра технології цукру і підготовки води протягом десятиліть є провідною кафедрою з підготовки висококваліфікованих спеціалістів для цукрової галузі. Також кафедра виховала та випустила не одного викладача для профільних вишів та, зокрема, нашого університету.

Тепер на одного фахівця в нашому університеті стало більше! Асистент кафедри Аліна Мартинюк успішно захистила дисертацію на здобуття рівня кандидата технічних наук. Захист дисертації «Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення першої карбонізації», виконаної під керівництвом професора кафедри Володимира Логвина, відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння». Керівник дисертаційної роботи відзначив старанність і високу підготовку здобувача, відмінний аналіз літературних джерел, наполегливість і професійність.

Спеціалізована вчена рада, яку очолює професор Петро Шиян, звернула увагу на цінну новизну роботи, сучасний підхід і методи аналізу даних, високий професіоналізм у виконанні роботи та ґрунтовні відповіді на поставленні питання.

Головні опоненти здобувача д.т.н., професор, головний науковий співробітник лабораторії Інституту продовольчих ресурсів НААН України Людмила Чернявська та к.т.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Юлія Слива також відзначили сучасний підхід до наукового пошуку, проведення дослідження та аналізу отриманих даних.

Кафедра технології цукру і підготовки води пишається своїми молодими науковцями та запрошує бакалаврів і магістрів приєднуватися до потужної наукової школи кафедри для досягнення успіхів у розвитку науки і техніки.

22359316_1545321815506809_42476011_n 22291804_1545321818840142_197025093_n 22290165_1545321735506817_875354414_n 22278588_1545321835506807_2075090946_n 22278409_1545321748840149_2066784509_n