????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_0907 DSC_0872 DSC_0886

????????????????????????????????????

DSC_0895 DSC_0902

????????????????????????????????????

13-14 квітня в університеті працювала 82-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», традиційними учасниками якої стали молоді науковці з усіх куточків України, близького і далекого зарубіжжя.

13 квітня відбулось засідання підсекції «Технології цукру, полісахаридів і підготовки води», яке очолила завідувач кафедри технології цукру і підготовки води проф. Наталія Гусятинська, у роботі секції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри.

Молоді науковці представили свої результати досліджень присвячених актуальним питання цукрової галузі, одержання пектину та в сфері водопідготовки.

Учасники конференції відзначили значну наукову цінність представлених розробок, виконаних молодими науковцями під керівництвом провідних вчених  університету та кафедри: проф. Наталії Гусятинськї, проф. Леоніда Реви, проф. Олени Грабовської та доцентів Оксани Деменюк, Валентини Остапенко.

Найбільшу зацікавленість викликали доповіді Тетяни Нечипор, Олени Головіної, Стефанії Янкової, Тетяни Галатенко, Аліни Бабій, Аліни Добриднюк, Олександри Данілевич та Ірини Карманової.

Присутні відзначили високий рівень підготовки доповідей, актуальність і практичне застосування представленого матеріалу.